Rouw en verlies: je moet het zelf doen, maar het hoeft niet alleen

Ik hecht aan gesprekken over leven en emoties en help anderen daar graag mee verder. Juist wanneer het ertoe doet, bij zulke diepe gevoelens als bij verlies en rouw, ben ik als geestelijk begeleider in staat om erbij te blijven. Want je moet het zelf doen, maar het hoeft niet alleen.

Mensen die worstelen met levensvragen laat ik in persoonlijke gesprekken optimaal tot hun recht komen. Ik geef aan hen graag nieuw perspectief om verder te gaan met leven. Zij merken dat ik zelf het nodige heb meegemaakt in mijn leven en dat ik dit ben aangegaan. Dat geeft vertrouwen. 

Waar ik je bij kan ondersteunen

Verliesbegeleider
Vertrouwenspersoon

Bijzondere boeken

Boeken kunnen tot steun zijn en zelfs inzicht geven in het proces wat aan het sterven vooraf gaat. Er zijn diverse boeken die kunnen bijdragen aan de verwerking, in elke fase.

Wil je een overzicht van boeken ontvangen? Laat dan je mailadres achter en je ontvangt een lijst met boeken. (het mailadres wordt niet bewaard)

Wat klanten zeggen