Waar blijf jij?

Tijdens het voorbereidende gesprek met de zonen en de dochter vertelt een ieder wat vader voor haar en hem heeft betekend. Ook wordt er afgesproken wie wat wil doen tijdens de viering. De oudste broer steekt de kaarsen aan, de jongste leest het in memoriam. Dochter zal een tekst over de liefde lezen. Dat heeft ze een paar jaar geleden ook bij moeders uitvaart gedaan. 

Als ik een paar dagen de dochter spreek en zij vertelt hoe de rolverdeling eruit ziet, blijkt dat een kleinzoon de tekst over de liefde gaat lezen.  Op mijn vraag: ‘waar blijf jij …?’ is het even stil.

Bij de uitvaart leest de dochter de tekst over de liefde.

Waar ik je bij kan ondersteunen

Verliesbegeleider
Vertrouwenspersoon

Bijzondere boeken

Boeken kunnen tot steun zijn en zelfs inzicht geven in het proces wat aan het sterven vooraf gaat. Er zijn diverse boeken die kunnen bijdragen aan de verwerking, in elke fase.

Wil je een overzicht van boeken ontvangen? Laat dan je mailadres achter en je ontvangt een lijst met boeken. (het mailadres wordt niet bewaard)

Wat klanten zeggen